www.dysko-patia.eu

Forum - dyskopatia, schorzenia kręgosłupa, ziołolecznictwo.

Forum www.dysko-patia.eu Strona Główna -> Medycyna niekonwencjonalna / Przepisy Roberta. -> KAC.
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
KAC.
PostWysłany: 23 Maj 2009 ,Sob 21:43,
Robert
TURBO PISACZ
TURBO PISACZ

 
Dołączył: 16 Kwi 2009
Posty: 201
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Ziębice





Kac gigant.

Jeśli już Polak musi wychlać tyle alkoholu,że odwodni organizm i wytraci zapas magnezu,to powinien zaaplikować sobie po pijaństwie : dwa jajka na miękko,popić je dużym kubkiem kakao,a po chwili - szklanką soku z kiszonej kapusty.Jeśli takowego kwasu ni ma w chałupie to polecam kwas chlebowy który można samemu zrobić sobie ,oczywiście wcześniej przed pijaństwem,kosztuje psie pieniądze a efekt jest wymierny.

Na potrzeby domowe wystarczą trzy kilogramy sucharów z ciemnego razowego chleba,pół kilograma miodu,dwa kilogramy cukru oraz drożdże winne.Wszystko to zalewamy wodą w dużym kamionkowym garnku,przykrywamy lnianym ręcznikiem,stawiamy na dwa dni w ciepłym miejscu.Gdy zacznie fermentować ,przelewamy do butelek,szczelnie zamykamy i przez kilka dni przetrzymujemy gdzieś w chłodzie.
Jest to znakomity środek szczególnie na kacora i choćby na lato orzeźwiający i zarazem leczący napój,leczy takowe dolegliwości i to bez powrotnie: likwiduje zmęczenie,gasi pragnienie,posiada ogromne ilości Wit.B [nerwy],dużo selenu i cynku[potencja męska],likwiduje nadkwasotę,wzdęcia i wszelakie zaburzenia trawienia.


Jeśli mamy po alkoholu gorączkę w żołądku to proponuję Kefir,cudownie działa i flaki szybko dochodzą do normalności.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: 23 Maj 2009 ,Sob 21:55,
Robert
TURBO PISACZ
TURBO PISACZ

 
Dołączył: 16 Kwi 2009
Posty: 201
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Ziębice





Przepis finezyjny a zarazem poprawiający trawienie.

Poobiedni napój :zaparzamy miętę z dodatkiem zielonej herbaty i odrobiną kminku[miażdżąc go wcześniej butelką].Słodzimy miodem ,dobrze schładzamy,przed podaniem wrzucamy do szerokich szklanek kostki lodu.Napój taki pięknie pachnie,ma subtelną barwę i smak,który zadziwi wszystkich gości.

Natomiast po kolacji pozwolić sobie można na odrobinę szaleństwa-czegoś mocniejszego: ciemne karmelkowe piwo zagotowane z garścią rodzynek i laską wanilii studzimy, mieszamy z ćwiartką spirytusu,odstawiamy na dwa trzy dni .Likier taki że Panie Boże odpuść.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: 24 Maj 2009 ,Nie 6:27,
bogdan
ADMINEK - lajkonik
ADMINEK - lajkonik

 
Dołączył: 11 Kwi 2009
Posty: 862
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Miasto Smoka Wawelskiego
Płeć: Mężczyzna





No w końcu ktoś pomyślał o biednych Polakcha Yellow_Light_Colorz_PDT_38 Yellow_Light_Colorz_PDT_40 Yellow_Light_Colorz_PDT_01 Yellow_Light_Colorz_PDT_01 Yellow_Light_Colorz_PDT_01


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
KAC.
Forum www.dysko-patia.eu Strona Główna -> Przepisy Roberta.
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Regulamin